Zgłoś komentarz do moderacji
Następujący komentarz zostanie przekazany do moderacji:
W tym wypadku trzeba sobie zadać zasadnicze pytanie,czym się różni zakład rzemieślniczy od produkcyjnego??Dla mnie rzemiosło to naturalne wyroby na małą skalę a nie przerób ton mięsa wędzonego elektrycznie w Atmosie w sztucznie barwionych karmelowych zrembkach a dlaczego??-bo naturalne wędzenie ma pan S..ma zabronione przez sanepid z powodu ujawnienia substancji smolistych w wyrobach.smacznegoNapisany przez ~smakoszek, 11.07.2023 09:54
Wysyłając zgłoszenie, zgadzasz się z postanowieniam regulaminu dotyczącymi zbierania, przechowywania oraz przetwarzania danych.
Twoje zgłoszenie zostaje wysłane z adresu IP: 18.223.238.150 / ec2-18-223-238-150.us-east-2.compute.amazonaws.com
Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)