Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska Głubczyce - wchodzimy do zakładu
1 / 10

Jan Piechowiak - absolwent technologii żywienia Akademii Rolniczej w Poznaniu kieruje OSM Głubczyce od 20 lat
Reklama
2 / 10

Codziennie w głubczyckiej mleczarni produkuje się 20 ton jogurtu greckiego
3 / 10

Jogurt grecki produkowany podmarką Lidl trafia na rumuńskie półki jako Pilos
4 / 10

Katarzyna Gemsa pracuje w głubczyckiej spółdzielni od 10 lat. Zaczynała jako stażystka, a dziś jest zastępcą kierownika produkcji i odpowiada za system zarządzania bezpieczeństwem i jakością
5 / 10

Dwie linie produkcyjne na napoje fermentowane, powiązane są z możliwością pakowania w kartony i butelki
6 / 10

Świeże mleko w butelkach jest dziś coraz bardziej poszukiwanym produktem na sklepowych półkach, pomimo jego 12-dniowego okresu przydatności do spożycia
Reklama
7 / 10

Katarzyna Czerniecka sprawdza w laboratorium jakość dostarczanego mleka, a także gotowych produktów mikrobiologicznie, fizyko-chemicznie i organoleptycznie
8 / 10

Spółdzielnia przerabia rocznie 20 milionów litrów mleka
9 / 10

Głównym sprzętem w aparatowani sącztery pasteryzatory, do któych trafia mleko
10 / 10

Wszystkie maszyny są na bieżąco serwisowane przez pracowników działu technicznego spółdzielni
REKLAMA
REKLAMA