Wodzisławianka wygrała suzuki
Beata Wojak z Wodzisławia okazała się szczęśliwą zwyciężczynią loterii z okazji trzecich urodzin galerii Focus Mall. Wygrała samochód suzuki swift. Losowanie odbyło się w sobotę 25 września na scenie podczas imprezy urodzinowej w galerii. – W sobotę rano mówiłam mężowi, że czuję, że wygram. Zwykle nie mam takich przeczuć, nie wierzę w horoskopy, wróżki. Jestem bardzo racjonalną osobą – przyznaje Beata Wojak.
W loterii brali udział mieszkańcy, którzy zrobili zakupy za przynajmniej 50 złotych i wrzucili losy do urny. Wodzisławianka mówi, że wrzuciła około 18 losów w ciągu miesiąca trwania loterii. Samochód odbierze w ciągu dwóch tygodni. – Mam prawo jazdy, ale jakoś nie jeździłam. Mąż wszędzie mnie zawoził. Teraz chyba spróbuję – przyznaje Beata Wojak. W sobotę w galerii towarzyszyli jej mąż Andrzej i syn Mateusz.
Wodzisławianka była drugą wylosowaną osobą. Pierwszą była pewna mieszkanka Radlina. Kobieta nie zasygnalizowała jednak obecności w galerii w regulaminowym czasie dwóch minut od wyczytania. Zameldowała się przy scenie dziesięć sekund po czasie, kiedy już wylosowano drugą osobę, właśnie Beatę Wojak.
Podczas imprezy urodzinowej wystąpili Patrycja Markowska i Kony – lalkarz znany z programu „Mam Talent”.
(tora)