Noworodki
Cześć. Nazywam się Kinga Abrachamczyk. Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 25 czerwca o godz. 18.25. Moje wymiary po urodzeniu: 3770g i 57cm. Jestem drugim dzieckiem Wioletty i Marka z Rybnika.
Dzień Dobry. Mam na imię Michał . Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 24 czerwca o godz. 1.20. Moje wymiary po urodzeniu to 3760 g i 59cm. Przsesyłam całuski moim rodzicom Katarzynie i Dawidowi Raptak z Radlina.
Witam wszystkich!. Mam na imię Julia. Jestem córką Moniki i Jarka. Żytka Przyszłam na na świat 24 czerwca o godz. 19.50. Moje wymiary po urodzeniu:3560g i 57cm. Pochodzę z Jastrzębia.
Cześć Nazywam się Jakub Nietrzeba Mama pierwszy raz usłyszała mój płacz 25 czerwca o godz. 21.00. Moje wymiary po urodzeniu to 3800g i 56cm. Pozdrawiam moich rodziców Monikę i Macieja z Jastrzębia.
Witam wszystkich. Będę miał na imię Jakub albo Dawid. Mama pierwszy raz usłyszała mój płacz 28 czerwca o godz. 1.35. Moje wymiary po urodzeniu to 3800g i 56cm. Przesyłam całuski moim rodzicom Ani i Leszkowi Woryna z Gogołowa.
Cześć. Nazywam się Magda Ostrowska. Przyszłam na świat 27 czerwca o godz 13.40. Moje wymiary po urodzeniu to 3999g i 56cm.Pozdrawiam moich rodziców Żanetę i Leszka z Godowa.
Cześć. Nazywam się Karolina Miłota. Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 2 lipca o godz. 13.35. Moje wymiary po urodzeniu: 3300g i 53cm. Jestem pierwszym dzieckiem Lucyny i Jacka z Wodzisławia Śl.
Witam. Nazywam się Dawid Nachlik. Przyszedłem na świat 25 czerwca o godz. 22.00. Moje wymiary po urodzeniu to 3950g i 59cm. Pozdrawiam moich rodziców Olgę i Adama oraz mojego brata Szymona z Gorzyc.
Pozdrawiam Wszystkich. Nazywam się Filip Kłosek. Pierwszy raz otworzyłem oczy i ujrzałem świat 21 czerwca o godz. 21.35. Moje wymiary po urodzeniu to 3500g i 54cm. Przesyłam całuski moim rodzicom Wiesławie i Eugeniuszowi z Wodzisławia Śl.