Noworodki
Cześć. Nazywam się Kamil Pukowiec. Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 12 maja o godz. 8.25. Moje wymiary po urodzeniu: 3300 g i 55 cm. Jestem pierwszym dzieckiem Elizy i Michała z Wodzisławia Śl.
Cześć. Nazywam się Konrad Raszkiewicz. Mama pierwszy raz usłyszała mój płacz 16 maja o godz. 3.30. Moje wymiary po urodzeniu to 3260 g i 52 cm. Pozdrawiam moich rodziców Justynę i Marka oraz mojego brata Kacpra z Wodzisławia Śl.
Witam. Nazywam się Błażej Lamczyk. Przyszedłem na świat 24 maja o godz. 21.05. Moje wymiary po urodzeniu to 3680 g i 58 cm. Pozdrawiam moich rodziców Agatę i Tomasza z Gorzyc.
Dzień Dobry. Nazywam się Mikołaj Majdanik . Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 18 maja o godz. 3.50. Moje wymiary po urodzeniu to 3730 g i 58c m. Przesyłam całuski dla moich rodziców Wiesławy i Jarosława z Wodzisławia Śl.
Witam wszystkich. Mam na imię Jakub. Mama pierwszy raz usłyszała mój płacz 16 maja o godz. 22.50. Moje wymiary po urodzeniu to 4150 g i 56 cm. Przesyłam całuski moim rodzicom Karinie i Michałowi oraz mojej starszej siostrzyczce Angelice Frydrych z Rogowa.
Pozdrawiam Wszystkich. Rodzice nie nadali mi jeszcze imienia-ale cierpliwie na nie czekam.. Urodziłem się 24 maja o godz. 15.55.Moje wymiary po urodzeniu to 4010g i 58cm. Przesyłam całuski moim rodzicom Piotrowi i Iwonie oraz mojemu braciszkowi Rafaelowi Wojaczek z Wodzisławia Śl.
Witam wszystkich!. Mam na imię Radek. Jestem synem Marzeny i Daniela Uherek. Przyszedłem na świat 13 maja o godz. 16.10. Moje wymiary po urodzeniu:3200 g i 53 cm. Pozdrawiam moich rodziców i moją siostrzyczkę Agnieszkę.
Cześć. Nazywam się Sandra Matura. Przyszłam na świat 17 maja o godz 13. 05. Moje wymiary po urodzeniu to 4100 g i 61 cm.Pozdrawiam moich rodziców Krystynę i Artura oraz moje rodzeństwo -Tomasza, Marcina, Bartosza, Natalię i Dawida z Wodzisławia Śl.
Pozdrawiam Wszystkich. Mam na imię Oskar. Pierwszy raz otworzyłem oczy i ujrzałem świat 17 maja o godz. 12.55. Moje wymiary po urodzeniu to 4060 g i 58 cm. Przesyłam całuski moim rodzicom Renacie i Rafałowi oraz mojemu bratu Kacprowi Pieszko z Jastrzębia.