Noworodki
Cześć, nazywam się Klaudia Stanich. Świat przywitał mnie 26 stycznia o godz. 22.00. Moje wymiary po urodzeniu: 3320 g i 58 cm. Jestem pierwszym dzieckiem Agnieszki i Arkadiusza z Pszowa.
Cześć, mam na imię Jakub. Mama pierwszy raz usłyszała mój płacz 2 lutego o godz. 12.00. Moje wymiary po urodzeniu: 3250 g i 55 cm. Jestem pierwszym dzieckiem Sylwii i Damiana Morawców z Pszowa.
Cześć, nazywam się Kacper Sylwender. Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 31 stycznia o godz. 17.45. Moje wymiary po urodzeniu 2950 g. i 52 cm. Jestem pierwszym dzieckiem Barbary i Piotra z Rybnika Wrębowej.
Dzień dobry. Jestem córką Sylwii i Wiesława Styrnolów, rodzice nie wybrali jeszcze dla mnie imienia. Na świat przyszłam 3 lutego o godz. 6.45. Moje wymiary po urodzeniu: 2800 g i 52 cm. Pozdrawiam mojego braciszka Błażeja. Mieszkamy w Gołkowicach.
Dzień dobry, nazywam się Karolina Wieczorek. Świat przywitał mnie 1 lutego o godz. 17.50. Moje wymiary po urodzeniu: 2800 g i 49 cm. Całuski dla rodziców Olgii i Sebastiana oraz Natalii, która ma 6,5 roku. Mieszkamy w Wodzisławiu Śl.
Dzień dobry, mam na imię Filip. Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 29 stycznia o godz. 8.55. Moje wymiary po urodzeniu: 2850 g. i 52 cm. Jest pierwszym dzieckiem Katarzyny i Adama Kolorzów z Pszowa.
Witam, nazywam się Adam. Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 2 lutego o godz. 15.00. Moje wymiary po urodzeniu 3200 g i 50 cm. Uściski dla mamy Beaty i taty Krzysztofa Gładków oraz rodzeństwa Anity i Marka. Mieszkamy w Wodzisławiu.
Witam, mam na imię Jakub. Na świat przyszedłem 2 lutego o godz. 5.35. Moje wymiary po urodzeniu: 3400 g i 54 cm. Pozdrawiam rodziców Monikę i Jarosława Kawałkiewiczów z Ryduł-tów. Całuski również dla mojego braciszka Kacpra.
Witam, nazywam się Jessica. Mama pierwszy raz usłyszała mój płacz 2 lutego o godz. 14.50. Moje wymiary po urodzeniu 2750 g. i 53 cm. Jestem pierwszym dzieckiem Aleksandry i Przemysława Junkiewiczów z Rybnika.