Noworodki
Cześć, mam na imię Miłosz. Świat przywitał mnie 18 stycznia o godz. 8.30. Moje wymiary po urodzeniu 54 cm i 3610 g. Jestem pierwszym dzieckiem Katarzyny i Mirosława Palusińskich z Wodzisławia.
Cześć, nazywam się Natalia Michalska. Mama pierwszy raz usłyszała mój płacz 19 stycznia o godz. 14.00. Moje wymiary po urodzeniu: 48 cm i 2540 g. Pozdrawiam rodziców Dorotę i Arkadiusza z Pszowa. Całuski dla siostrzyczki Kariny.
Dzień dobry, mam na imię Anna Emilia. Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 26 stycznia o godz. 14.45. Moje wymiary po urodzeniu: 53 cm i 3500 g. Całuski dla mamy Ewy i taty Piotra oraz siostrzyczki Karoliny z Pszowa.
Dzień dobry, nazywam się Sebastian Dyrduś. Na świat przyszedłem 20 stycznia o godz. 8.05. Moje wymiary po urodzeniu: 58 cm i 3920 g. Jestem pierwszym dzieckiem Katarzyny i Grzegorza z Czernicy.
Dzień dobry, nazywam się Kamil. Świat przywitał mnie 17 stycznia o godz. 19.45. Moje wymiary po urodzeniu: 55 cm i 3450 g. Pozdrawiam rodziców Monikę i Grzegorza Oślizło oraz rodzeństwo Klaudię i Bartosza z Czyżowic.
Cześć, jestem synem Janiny i Marcina Procków ze Szczerbic. Rodzice jeszcze nie wybrali dla mnie imienia. Świat przywitał mnie 26 stycznia o godz. 8.51. Moje wymiary po urodzeniu: 64 cm i 3550 g. Mam starszego braciszka Marcina, który ma 2 latka.
Witam, nazywam się Jan Langrzyk. Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 16 stycznia o godz. 11.35. Moje wymiary po urodzeniu: 53 cm i 3030 g. Pozdrawiam rodziców Aleksandrę i Zenona oraz rodzeństwo 8-letnią Julię i 5-letniego Jakuba Z Bełsznicy.
Witam, nazywam się Szymon Gburczyk. Na świat przyszedłem 26 stycznia o godz. 20.00. Moje wymiary po urodzeniu: 52 cm i 3500 g. Pozdrawiam rodziców Mariolę i Krzysztofa oraz rodzeństwo Mateusza i Damiana z Rydułtów.
Witam, nazywam się Patrycja Smoleń. Na świat przyszłam 25 stycznia o godz. 14.40. Moje wymiary po urodzeniu: 55 cm i 3150 g. Jestem pierwszym dzieckiem Marzeny i Mariusza z Rydułtów.