Numer: 34 (186)
Data wydania: 20.08.03
- Witam, nazywam się Dominik Palowski. Świat zobaczyłem po raz pierwszy 31 lipca o godz. 20.40. Moje wymiary: 50 cm i 3570 g. Jestem pierwszym dzieckiem Sylwii i Przemysława z Wodzisławia Śl.
- Dzień dobry, nazywam się Simona Sokołowska. Mama pierwszy raz usłyszała mój płacz 5 sierpnia o godz. 9.25. Moje wymiary: 52 cm i 3450 g. Jestem pierwszym dzieckiem Adriany i Sebastiana z Lubomi.
- Cześć, nazywam się Bartłomiej Snoch. Świat przywitał mnie 5 sierpnia o godz. 8.35. Moje wymiary: 57 cm i 3750 g. Pozdrawiam rodziców: Iwonę i Sylwestra z Gołkowic.
- Cześć, jestem synem Gabrieli i Adama Maroszczyków z Wodzisławia Śl. Rodzice nie wybrali jeszcze dla mnie imienia. Urodziłem się 4 sierpnia o godz. 11.25. Moje wymiary: 52 cm i 3430 g. Buziaki dla braciszka Aleksandra.
- Witam, nazywam się Remigiusz Wójtowicz. Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 6 sierpnia o godz. 16.30. Moje wymiary: 56 cm i 3550 g. Buziaki dla rodziców: Gabrieli i Artura z Rydułtów oraz mojego rodzeństwa: Radosława i Wiktorii.
- Cześć, nazywam się Julia Kucza. Świat przywitał mnie 7 sierpnia, kiedy na zegarze wybiła 3.40. Moje wymiary: 57 cm i 4300 g. Jestem pierwszym dzieckiem Soni i Andrzeja z Czyżowic.
- Dzień dobry, nazywam się Kamil Wystyrk. Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 28 lipca o godz. 14.30. Moje wymiary:54 cm i 2900 g. Jestem synem Barbary i Czesława z Radlina.
- Witam! Jestem córką Edyty i Piotra Bezuch z Kornowaca. Swojego imienia nie mogę Wam zdradzić, bo sama go jeszcze nie znam. Urodziłam się 7 sierpnia o godz. 23.50. Po urodzeniu ważono mnie i mierzono, a oto moje wyniki: 55 cm i 3350 g.