Numer: 33 (185)
Data wydania: 13.08.03
- Cześć, nazywam się Daniel Mańkowski. Mama pierwszy raz zobaczyła mój uśmiech 21 lipca o godz. 12.15. Moje wymiary: 52 cm i 3150 g. Pozdrawiam rodziców: Beatę i Mariusza z Pszowa oraz moje rodzeństwo: Anię, Ewelinę i Darka.
- Cześć, nazywam się Weronika Wiktoria Małek. Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 21 lipca o godz. 4.50. Moje wymiary: 58 cm i 4050 g. Buziaki dla rodziców: Beaty i Darka z Gaszowic oraz siostrzyczki Moniki.
- Dzień dobry, nazywam się Sandra Koch. Mama pierwszy raz zobaczyła mój uśmiech 28 lipca o godz. 21.50. Po urodzeniu ważono mnie i mierzono, a oto moje wyniki: 54 cm i 3300 g. Jestem pierwszym dzieckiem Barbary i Grzegorza z Olzy.
- Witam, nazywam się Konrad Błaszczak, mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 29 lipca, kiedy na zegarze wybiła 15.45. Moje wymiary: 53 cm i 3500 g. Pozdrawiam rodziców: Iwonę i Krzysztofa z Wodzisławia Śl. oraz brata Roberta.
- Cześć, nazywam się Magdalena Maria Rachwał. Świat zobaczyłam po raz pierwszy 30 lipca o godz. 10.35. Moje wymiary: 52 cm i 3360 g. Buziaki dla rodziców: Izabeli i Józefa z Rydułtów oraz dla mojego rodzeństwa: Dawida i Karoliny.
- Cześć, nazywam się Piotr Sosna. Świat zobaczyłem po raz pierwszy 30 lipca o godz. 19.30. Moje wymiary: 54 cm i 2900 g. Jestem synem Heleny i Waldemara z Bluszczowa. Jak podrosnę, to będę się bawił z moją siostrą Elżbietą.
- Dzień dobry, nazywam się Julianna Habiciak. Swoje urodzinki będę obchodziła 30 lipca, bo urodziłam się tego dnia o godz. 8.50. Moje wymiary: 57 cm i 3510 g. Jestem pierwszym dzieckiem Barbary i Pawła z Turzy Śl.
- Dzień dobry, nazywam się Rafał Żymełka. Mama pierwszy raz usłyszała mój płacz 28 lipca o godz. 14.00. Moje wymiary: 56 cm i 3550 g. Pozdrawiam rodziców: Ewę i Olgierda z Pszowa oraz siostrzyczkę Natalię.
- Witam, nazywam się Marta Feliniak. Świat przywitał mnie 29 lipca o godz. 16.00. Moje wymiary: 53 cm i 3250 g. Buziaki dla rodziców: Katarzyny i Sebastiana ze Szczerbic oraz dla mojego sześcioletniego braciszka Kamila.
- Witam, nazywam się Szymon Śliwa. Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 30 lipca o godz. 22.40. Moje wymiary: 56 cm i 3650 g. Jestem pierwszym dzieckiem Wiesławy i Krzysztofa z Niedobczyc.
- Cześć, nazywam się Piotr Bogdan Pietrasz. Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 2 sierpnia o godz. 23.05. Moje wymiary: 48 cm i 2550 g. Jestem synem Justyny i Bogdana z Olzy.
- Dzień dobry, nazywam się Oliwia Mrozek. Mama pierwszy raz zobaczyła mój uśmiech 4 sierpnia o godz. 14.00. Moje wymiary: 54 cm i 3300 g. Jestem córeczką Marceliny i Michała z Wodzisławia Śl.