Numer: 11 (131)
Data wydania: 13.03.02
- Cześć, mam na imię Daria. Pierwszy krzyk wydałam 18 lutego, kiedy na zegarze wybiła 9.43. Moje wymiary: 53 cm i 3050 g. Moja rodzinka to: rodzice - Leszek i Renata Mikółka oraz moje rodzeństwo: Małgorzata i Mateusz. Mieszkamy w Łukowie Śl.
- Mam na imię Marek. Świat zobaczyłem 14 lutego o godz. 21.50. Moje wymiary: 51 cm i 2550 g. Jestem pierwszym dzieckiem Wiolety i Zbigniewa Witkowskich z Rydułtów.
- Dzień dobry, mam na imię Maciej, urodziłem się 14 lutego o godz. 19.15. Po urodzeniu mierzyłem 54 cm i ważyłem 3250 g. Jestem synem Ewy i Franciszka Mańka z Pszowa. Buziaczki dla mojego rodzeństwa: Sebastiana, Darka i Patrycji.
- Nazywam się Aleksandra Skroban, jestem nową mieszkanką Raciborza. Oczka otworzyłam 18 lutego o godz. 13.10. Moje wymiary: 57 cm i 3775 g. Jestem córką Pawła i Beaty, a w domu czeka siostrzyczka Dominika, która ma 12 lat.
- Mam na imię Paulina, świat przywitał mnie 18 lutego o godz. 13.30. Po urodzeniu ważono mnie i mierzono, a oto moje wyniki: 53 cm i 3450 g. Jestem pierwszym dzieckiem Joanny i Ariela Proksz z Łańców.
- Mam na imię Łukasz, urodziłem się 14 lutego, kiedy na zegarze wybiła 9.33. Moje wymiary: 54 cm i 3150 g. Jestem synem Marka i Zofii Bytomskich z Lysek. W domu będę się bawił z moim rodzeństwem: Iloną, Anitą i Wojtkiem.
- Cześć, urodziłem się 18 lutego o godz. 8.50. Rodzice: Beata i Krzysztof Filipiak nie wybrali jeszcze dla mnie imienia. Po urodzeniu ważyłem 3150 g i mierzyłem 57 cm. Nie mogę się doczekać spotkania z moją siostrzyczką Dominiką.
- Cześć, nazywam się Paweł Holesz, urodziłem się 22 lutego o godz. 21.40. Moje wymiary: 58 cm i 4000 g. Jestem pierwszym dzieckiem Małgorzaty i Wojciecha z Gaszowic.
- Mam na imię Marta. Mama wzięła mnie na ręce pierwszy raz 22 lutego, kiedy na zegarze wybiła 9.27. Po urodzeniu ważono mnie i mierzono, a oto moje wyniki: 57 cm i 3950 g. Jestem pierwszym dzieckiem Barbary i Grzegorza Steuer z Pietrowic Wielkich.
- O tym, że dobrze już być na świecie przekonałam się 23 lutego o godz. 19.45. Mam na imię Adrianna, jestem córką Aliny i Janusza Paczuła z Lubomi. Po urodzeniu mierzyłam 54 cm i ważyłam 3350 g.
- Witam! Nazywam się Samuel Lach, jestem nowym mieszkańcem Pszowa. Świat przywitał mnie 20 lutego o godz. 12.40. Moje wymiary: 55 cm i 3750 g. Buziaczki dla rodziców: Tatiany i Arkadiusza oraz mojego siedmioletniego braciszka - Daniela.
- Dzień dobry, mam na imię Patrycja, mieszkam w Radlinie. O tym, że dobrze już być na świecie przekonałam się 25 lutego o godz. 10.15. Po urodzeniu ważyłam 3350 g i mierzyłam 54 cm. Jestem pierwszym dzieckiem Kariny i Rafała Włoszczyńskich.