Numer: 10 (130)
Data wydania: 06.03.02
- Cześć, mam na imię Angelika. Oczka otworzyłam 15 lutego, kiedy na zegarze wybiła 14.45. Moje wymiary: 56 cm i 2800 g. Jestem pierwszy dzieckiem Justyny i Leszka Zdrzałek z Rogowa.
- Nazywam się Wiktoria Szkatuła, jestem nową mieszkanką Czyżowic. Pierwszy krzyk wydałam 17 lutego o godz. 10.30. Po urodzeniu ważyłam 3100 g i mierzyłam 52 cm. Jestem córką Aleksandry i Adama.
- Mam na imię Szymon. Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 17 lutego o godz. 16.50. Moje wymiary: 52 cm i 3000 g. W domu, w Jastrzębiu Zdroju, zamieszkam razem z rodzicami: Iwoną i Jarosławem Drobny oraz z braciszkiem Beniaminem.
- Mam na imię Kasia. Świat zobaczyłam po raz pierwszy 17 lutego o godz. 15.15. Moje wymiary: 52 cm i 3200 g. Pozdrowienia dla rodziców: Sabiny i Damiana Tatarczyk z Wodzisławia. Nie mogę się już doczekać chwili, kiedy będę się bawiła z moją siostrzyczką Justyną.
- Nazywam się Kacper Kaletka, mieszkam w Krostoszowicach. Pierwszy krzyk wydałem 14 lutego, kiedy na zegarze wybiła 22.25. Po urodzeniu ważono mnie i mierzono, a oto moje wyniki: 50 cm i 2300 g. Jestem pierwszym dzieckiem Ewy i Piotra.
- Nazywam się Agata Górka, jestem nową mieszkanka Gorzyc. Oczka otworzyłam 14 lutego o godz. 11.05. Moje wymiary: 57 cm i 3800 g. Buziaczki dla rodziców: Iwony i Krzysztofa, a także dla braciszka Rafała.
- Nazywam się Adrian Leśniewski, mama wzięła mnie na ręce po raz pierwszy 14 lutego o godz. 4.15. Po urodzeniu ważyłem 3800 g i mierzyłem 54 cm. Buziaczki dla rodziców: Małgorzaty i Krzysztofa z Wodzisławia Śl. oraz mojego rodzeństwa: Eweliny, Sylwii i Łukasza.
- Witam! Mam na imię Angelika, jestem córką Marzeny i Adama Kryst z Marklowic. Świat zobaczyłam po raz pierwszy 14 lutego o godz. 19.50. Moje wymiary: 57 cm i 3100 g. W domu czeka na mnie siostrzyczka Małgorzata, która ma już 7 lat.
- Nazywam się Miłosz Smółka, mieszkam w Rybniku. Urodziłem się 15 lutego o godz. 13.25. Moje wymiary: 55 cm i 3300 g. Jestem synem Jadwigi i Jarosława. W domu czeka na mnie siostrzyczka Manuela.