Numer: 9 (129)
Data wydania: 27.02.02
- Mam na imię Leyla. Świat przywitał mnie 30 stycznia o godz. 1.15. Moje wymiary: 54 cm i 2700 g. Buziaczki dla mamusi Małgorzaty Bogacz z Wodzisławia Śl.
- Pierwszy krzyk wydałem 9 lutego o godz. 4.10. Rodzice: Mariola i Hubert Ryborz, nie wybrali jeszcze dla mnie imienia. Moje wymiary: 54 cm i 3350 g. W domu, w Pszowie, czekają na mnie moi bracia: Artur - 7 lat i Marek - 3 latka.
- Nazywam się Kacper Owczarczyk. Świat zobaczyłem po raz pierwszy 10 lutego o godz. 10.50. Moje wymiary: 56 cm i 3200 g. Jestem synem Joanny i Marka z Pszowa, w domu czeka moja siostrzyczka Klaudia, która ma już 10 lat.
- Dzień dobry, nazywam się Kamil Kutyła, mieszkam w Wodzisławiu Śl. Pierwszy krzyk wydałem 4 lutego, kiedy na zegarze wybiła 11.15. Moje wymiary: 58 cm i 4600 g. Jestem pierwszym dzieckiem Joanny i Zbigniewa Kutyła.
- Cześć, urodziłem się 11 lutego o godz. 2.10. Swojego imienia nie mogę Wam jeszcze zdradzić, bo sam go nie znam. Po urodzeniu ważono mnie i mierzono, a oto moje wyniki: 58 cm i 3300 g. Moi rodzice to: Janina i Mirosław Wita z Marklowic. Mam trzech braci: Kamila, Łukasza i Marka.
- Mam na imię Patryk, jestem nowym mieszkańcem Jastrzębia. Świat przywitał mnie 8 lutego o godz. 18.15. Moje wymiary: 55 cm i 3500 g. Jestem pierwszym dzieckiem Joanny i Marka Ferfeckich.
- Nazywam się Marcelina Kucharska. Świat zobaczyłam po raz pierwszy 10 lutego o godz. 4.30. Po urodzeniu mierzyłam 52 cm i ważyłam 2700 g. Pozdrowienia dla rodziców: Ilony i Macieja oraz mojego braciszka Kacpra. Jesteśmy mieszkańcami Wodzisławia Śl.
- Mam na imię Mateusz, jestem nowym mieszkańcem Olzy. Pierwszy krzyk wydałem 10 lutego o godz. 14.50. Moje wymiary: 56 cm i 3700 g. Pozdrowienia dla rodziców: Sylwii i Dariusza Stokłosa oraz moich siostrzyczek: Klaudii i Martyny
- Nazywam się Oliwia Tlołka, mieszkam w Łaziskach. Urodziłam się 10 lutego, kiedy na zegarze wybiła 22.05. Po urodzeniu ważono mnie i mierzono, a oto moje wyniki: 52 cm i 3200 g. W domu będę się bawiła z moją siostrzyczką Anetą, a opiekować się będą nami rodzice: Mirosława i Wiesław.
- Cześć, mam na imię Szymon, urodziłem się 10 lutego o godz. 8.17. Moje wymiary: 60 cm i 3700 g. Jestem pierwszym dzieckiem Katarzyny i Dariusza Zembrzyckich z Wodzisławia Śl.
- Mam na imię Nikodem. Urodziłem się 6 lutego o godz. 17.10. Moje wymiary: 55 cm i 3400 g. Jestem pierwszym dzieckiem Judyty i Arkadiusza Zalewskich z Wodzisławia Śl.
- Cześć, nazywam się Mateusz Buturla, urodziłem się 5 lutego o godz. 18.50. Po urodzeniu ważyłem 3000 g i mierzyłem 55 cm. Jestem pierwszym dzieckiem Beaty i Piotra z Turzy Śl.