Fotonowinki
To ja, córeczka Danuty i Tomasza Bisiorków, ich pierwszy upragniony skarb. Świat przywitał mnie 24 września o godz. 5.00. Po urodzeniu ważyłam 3440 g i miałam 56 cm. Mam 2-letnią siostrę Patrycję. Mieszkam w Ściborzycach Wielkich.
Cześć! To ja, Roksana Bołuńdź, córeczka Ewy. Po raz pierwszy otworzyłam oczka 25 września o 22.30. Miałam 52 cm długości, a ważyłam 2700 g. Świat jest taki zachwycający i chcę go jak najszybciej poznać! Jestem raciborzanką.
To urocze maleństwo na zdjęciu to ja, Ola, córeczka Agaty i Jakuba Chruścielów, ich drugie dziecko. Oczka po raz pierwszy otworzyłam 26 września w samo południe. Po urodzeniu ważyłam 3720 g i miałam 58 cm. Mieszkam w Reńskiej Wsi. Pozdrawiam moją 5-letnią siostrzyczkę Julię!
Na pierwsze imię mam Arek, na drugie Szymon. Jestem pierwszym dzieckiem Barbary i Grzegorza Rydzykowskich z Radlina. Świat ujrzałem 20 września o godzinie 1.45. Ważyłem 3470 g i miałem 56 cm długości. Pozdrawiam wszystkich!
Ten przystojny kawaler na zdjęciu to ja, Dawid! Moimi rodzicami są Barbara i Marek Florianowie. Jestem ich pierwszym dzieckiem. Urodziłem się 25 września o godzinie 15.30. Po przyjściu na świat ważyłem 4200 g i miałem 61 cm. Jestem mieszkańcem Krowiarek.
Cześć! To ja, Natalia, córeczka Anny i Michała Mrozów, ich pierwsza upragniona pociecha! Na świat przyszłam 18 września o godzinie 18.00. Ważyłam 3520 g i miałam 53 cm. Mieszkamy w Owsiszczach. Na zdjęciu jestem z moimi ukochanymi rodzicami.
Witajcie! To maleństwo na zdjęciu to ja, Oliwia Kaczkowska, córeczka Aliny i Dariusza. Urodziłam się 25 września o godz. 10.35. Ważyłam 3730 g przy długości 56 cm. Rodzice są bardzo szczęśliwi, że jestem już na świecie! Jestem ich pierwszym dzieckiem. Mieszkamy w Raciborzu.
Cześć! Mam na imię Nadia, jestem córeczką Joanny i Włodzimierza Nienadowskich, ich drugą pociechą, po 6-letnim Kacprze. Przyszłam na świat 25 września o godz. 7.45. Ważyłam 3360 g przy długości 53 cm. Mieszkam w Kuźni Raciborskiej.
Hej, witajcie! Nazywam się Oliwier Szubert, a moi rodzice to Marzena i Tomasz. Ujrzeli mnie po raz pierwszy 26 września. Przyszedłem na świat o 21.35. Ważyłem 2800 g przy długości 54 cm. Mieszkam w Raciborzu-Brzeziu.
Ten śliczny chłopczyk na zdjęciu to ja, Filip. Jestem synkiem Ireny i Tomasza Witeckich, ich drugim dzieckiem. Mamusia ujrzała mnie po raz pierwszy 25 września o godzinie 11.55. W dniu narodzin ważyłem 3830 g przy długości 57 cm. Mam 2-letnią siostrę Martynkę. Mieszkam w Raciborzu.
Witajcie! Mam na imię Dominik. Urodziłem się 18 września o godzinie 14.15. Jestem synkiem Weroniki i Adriana Zuberów, ich pierwszym dzieckiem. Ważyłem 3960 g i miałem 59 cm. Mieszkam w Cyprzanowie.