Fotonowinki
Dzień dobry! Ten malutki przystojniaczek na zdjęciu to właśnie ja – Karol w ramionach mojej kochanej mamusi. Przyszedłem na świat 12 lutego, o godz. 22.30. Ważyłem wtedy 3800 g i miałem 58 cm długości. Przesyłam całuski moim kochanym rodzicom, Gabrieli i Dariuszowi Staniuchom ze Świerklan. W domu czekają na mnie dwie starsze siostry, Magda i Julia.
Cześć! Mam na imię Patryk i jestem pierwszym dzieckiem Ewy i Dariusza Gorzelaków z Rybnika. Moja mamusia przywitała mnie na tym świecie 12 lutego, o godz. 16.20. Ważyłem wtedy 3200 g i miałem 55 cm długości. Przesyłam całuski całej mojej rodzinie.
Witam wszystkich! Jestem Agatka. Czy wiecie, że jestem pierwszą Walentynką w Rybniku? Urodziłam się 14 lutego, o godz. 3.05. Moje wymiary po urodzeniu to 3220 g i 53 cm. Pozdrawiam moich wspaniałych rodziców, Klaudynę i Roberta Szymurów z Rybnika. W domu czeka na mnie strasza o 3,5 roku siostra Julia.
Witajcie! Mam na imię Oliwia. Przyszłam na świat 10 lutego, o godz. 17.40. Ma waga po urodzeniu to 3380 g, a długość 54 cm. Pozdrawiam moich kochanych rodziców, Danutę i Mirosława Stenclów z Rybnika – Paruszowca. Jestem ich pierwszym dzieckiem.
Hej! To właśnie ja – malutka Hania. Moja mamusia po raz pierwszy wzięła mnie na ręce 14 lutego, o godz. 4.25. Moje wymiary po urodzeniu to 3550 g i 57 cm. Przesyłam całuski moim wspaniałym rodzicom, Katarzynie Siwczak i Markowi Sulskiemu z Chwałowic. W domu czekają na mnie siostry Renata i Agata.
Dzień dobry! Ten uroczy bobasek na zdjęciu to właśnie ja – malutki Kornel, syn Gabrieli i Adama Bergerów z Niedobczyc. Moja mamusia po raz pierwszy wzięła mnie na ręce 14 lutego, o godz. 10.15. Ważyłem wtedy 3450 g i miałem 57 cm. Pozdrawiam całą moją rodzinę. W domu czeka na mnie brat Daniel.
Hej! To właśnie ja – malutka Natalia. Przyszłam na świat 13 lutego, o godz. 8.00. Moje wymiary po urodzeniu to 3670 g i 56 cm. Pozdrawiam moją kochaną mamę – Ewę Getler z Jastrzębia Zdroju.
Dzień dobry! Mam na imię Paulinka. Przyszłam na świat 11 lutego, o godz. 19.40. Po urodzeniu ważyłam 2860 g i miałam 52 cm. Przesyłam całuski moim kochanym rodzicom, Katarzynie i Szymonowi Zimończykom z Boguszowic. Jestem ich pierwszym dzieckiem.
Witajcie! Mam na imię Dawid. Moja mamusia przywitała mnie na świecie 14 lutego, o godz. 8.50. Moje wymiary po urodzeniu to 2740 g i 51 cm. Przesyłam całuski moim kochanym rodzicom, Beacie i Leszkowi Oberajom z Chwałowic. Pozdrawiam także mojego starszego o pięć lat braciszka, Arka.
Hurra! Już jestem! Rodzice dali mi na imię Agatka. Przyszłam na świat 14 lutego, o godz. 9.45. Po urodzeniu miałam 3750 g i 58 cm. Pozdrawiam moich wspaniałych rodziców, Beatę i Mariusza Frystackich z Rybnika – Ligoty, a także moją starszą o sześć lat siostrę Renatkę.