Fotonowinki
Witajcie! To ja, malutki Konrad w ramionach mojej kochanej mamusi Justyny Hanak. Przyszedłem na świat 10 stycznia, o godzinie 9.25. Ważyłem wtedy 3680 g i miałem 57 cm. Przesyłamy całuski mojemu kochanemu tatusiowi Grzegorzowi Hanakowi z Rybnika–Kamienia oraz pięcioletniemu braciszkowi Oskarowi.
Cześć! Ten uroczy chłopczyk na zdjęciu to właśnie ja – Damian. Moja mamusia po raz pierwszy zobaczyła mnie 9 stycznia, o godzinie 10.30. Miałem wtedy 3510 g i 56 cm. Pozdrawiam moich wspaniałych rodziców, Joannę i Adama Brychcy ze Świerklan. W domu czeka na mnie starsza o dziesięć lat siostra Dominika.
Witam wszystkich! Jestem Oliwia. Przyszłam na świat 1 stycznia, 40 minut po północy. Po urodzeniu ważyłam 2640 g i miałam 51 cm. Wspaniale czuję się w ramionach mojej mamy Ani Dąbrowskiej. Pozdrawiamy mojego kochanego tatę – Sebastiana Pańczyszyna. Mieszkamy w Chwałowicach.
Witam wszystkich! Mam na imię Marek. Moja mamusia po raz pierwszy zobaczyła mnie 9 stycznia, o godzinie 9.30. Ważyłem wtedy 3840 g i miałem 58 cm. Pozdrawiam moich wspaniałych rodziców, Beatę i Bogdana Makarskich z Boguszowic. W domu czekają na mnie dwie starsze siostry, Małgosia i Kinga.
Dzień dobry! Mam na imię Aleksander. Wspaniale się czuję w ramionach mojej mamusi Anety Kucharskiej–Faikis. Przyszedłem na świat 9 stycznia, o godzinie 11. Po urodzeniu ważyłem 3570 g i miałem 55 cm długości. Pozdrawiamy kochanego tatusia, Sebastiana Kucharskiego z Rybnika.
Dzień dobry! Mam na imię Wiktoria. Jak wspaniale czuję się w ramionach mojej mamusi Tamary. Przyszłam na świat 19 grudnia, o godzinie 17.00. Moje wymiary po urodzeniu to 4760 g i 59 cm. Pozdrawiamy naszego kochanego tatusia Bogusława Simko oraz dwie moje siostrzyczki, Dominikę i Angelikę. Mieszkamy w Świerklanach.
Hej! Mam na imię Kinga. Moja mamusia po raz pierwszy wzięła mnie na ręce 10 stycznia, o godzinie 16.15. Miałam wtedy 3560 g i 58 cm. Przesyłam całuski moim kochanym rodzicom Emilii Habryce i Markowi Plona z Rybnika. Jestem ich pierwszym dzieckiem.
Witajcie! Te dwie wspaniałe kobietki to my – Zuzia i moja mamusia Iza Nosiadek z Leszczyn. Urodziłam się jako jedno z bliźniąt, ale mój braciszek Tomek, przebywa obecnie w jastrzębskim szpitalu. Przyszliśmy oboje na świat 10 stycznia. Ja o godzinie 9.35, a brat pojawił się dwie minuty wcześniej. Moje wymiary po urodzeniu to 3100 g i 55 cm, a mojego brata – 3000 g i 55 cm. Pozdrawiamy naszego kochanego tatusia Andrzeja i starszą siostrę Karolinę.
Dzień dobry! Mam na imię Julia. Urodziłam się 10 stycznia, o godzinie 13.05. Moje wymiary po urodzeniu to 4180 g i 59 cm. Pozdrawiam moją mamusię, Karolinę Kaszubską z Rybnika–Boguszowic.
Dzień dobry! Ten przystojniaczek na zdjęciu to właśnie ja – Igor. Moja mamusia po raz pierwszy wzięła mnie na ręce 8 stycznia, o godzinie 12.00. Miałem wtedy 3490 g i 57 cm. Przesyłam całuski moim kochanym rodzicom, Barbarze Goch i Krzysztofowi Sławikowi z Rybnika.
Cześć! Ten śliczny chlopczyk na zdjęciu to właśnie ja – Wojtuś. Moja mamusia po raz pierwszy wzięła mnie na ręce 7 stycznia, o godzinie 14.45. Ważyłem wtedy 4850 g i miałem 61 cm długości. Przesyłam całuski moim kochanym rodzicom Ewie i Mateuszowi Kaszyńskim z Rybnika.