Fotonowinki
Cześć! Ten przystojniaczek na zdjęciu to ja – Jakub Żmijewski wraz z moją ukochaną mamusią Wiolettą. Przyszedłem na świat 3 listopada, o godzinie 6.25. Miałem wtedy 3480 g i 56 cm. Przesyłamy buziaki dla mojego kochanego tatusia Krzysztofa Żmijewskiego z Rybnika-Kamienia.
Witajcie! To ja - Kamil, w objęciach mojej cudownej mamusi Wiolety Folek z Rybnika-Popielowa. Przyszedłem na świat 6 listopada, o godzinie 18.50. Moje wymiary to 3610 g i 59 cm. Pozdrawiamy mojego kochanego tatę - Artura Folka. Jestem pierwszym dzieckiem moich rodziców.
Hej! Jestem Marysia. Urodziłam się 7 listopada, o godzinie 6.05. Moje wymiary po urodzeniu to 3450 g i 57 cm. Przesyłam buziaki dla moich wspaniałych rodziców Emilii i Krzysztofa Topolskich z Rybnika. Jestem ich pierwszym dzieckiem.
Dzień dobry! Jak wspaniale czuję się w ramionach mojej mamusi Justyny Wąsowskiej! Rodzice dali mi imiona Klaudia Patrycja. Urodziłam się 4 listopada, o godzinie 3.35. Moje wymiary po urodzeniu to 3220 gi 54 cm. Pozdrawiam mojego kochanego tatusia Pawła Wąsowskiego z Rydułtów.
Witam wszystkich! Mam na imię na Damian. Moja mamusia po raz pierwszy wzięła mnie na ręce 8 listopada o godzinie 14.50. Miałem wtedy 2740 gi 52 cm. Przesyłam całuski moim kochanym rodzicom Joannie i Robertowi Myśliwcom z Rybnika. Jestem ich pierwszym dzieckiem,
Witajcie! Mam na imię Alan i przyszedłem na świat w rybnickim szpitalu 5 listopada o godzinie 11.10. Po urodzeniu ważyłem 2650 g i miałem 51 cm długości. Pozdrawiam moich kochanych rodziców Adama i Kingę oraz starszą siostrę Darię z Rybnika.
Dzień dobry! Ten wspaniały chłopak na zdjęciu to ja - Franciszek. Moja mamusia po raz pierwszy zobaczyła mnie 8 listopada, o godzinie 10.30. Moje wymiary po urodzeniu to 3330 g i 57 cm. Pozdrawiam moich cudownych rodziców Monikę i Tomasza Grzesików z Rybnika. Jestem ich pierwszym dzieckiem.