Fotonowinki
Witam, nazywam się Julia Berger. Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 16 lipca o godz. 1.50. Miałam wtedy: 54 cm i 3600 g. Pozdrawiam rodziców: Lucynę i Jana z Wodzisławia Śl. - Kokoszyc.
Witam, nazywam się Oliwia Osowiecka, jestem nową mieszkanką Raciborza. Pierwszy mój krzyk usłyszała mama 19 lipca o godz. 11.40. Miałam wtedy: 55 cm i 4500 g. Jestem pierwszym dzieckiem Beaty i Jacka.
Świat przywitał mnie 18 lipca o godz. 8.46. Nazywam się Marta Wołoszyn, mierzyłam wtedy: 53 cm i ważyłam 3100 g. W domu, w Rydułtowach, zamieszkam razem z rodzicami: Anną i Jackiem.
Pozdrawiam czytelników Nowin Wodzisławskich! Nazywam się Nikol Szczepara, po urodzeniu w dniu 18 lipca o godz. 10.00., ważono mnie i mierzono, a oto moje wyniki: 50 cm i 2950 g. Jestem córką Moniki i Leszka z Pstrążnej.
Cześć, nazywam się Jakub Kęcki. Urodziłem się 19 lipca o godz. 2.00. Miałem wtedy: 56 cm i 3950 g. Buziaczki dla całej rodzinki, rodziców Agnieszki i Przemysława z Rybnika.
Mama nie mogła się już doczekać, kiedy weźmie mnie na ręce, no i stało się to 20 lipca o godz. 7.45. Nazywam się Paweł Jaszczak, jestem mieszkańcem Rybnika. Moje wymiary: 53 cm i 3600 g. Jestem synem Emilii i Sebastiana. Pozdrawiam szczególnie moją ukochaną siostrę, dwuletnią Dagmarę, której marzeniem było się tu kiedyś odnaleźć.
Cześć, nazywam się Julia Jeszka. Urodzinki będę obchodziła 18 lipca, gdyż urodziłam się tego dnia o godz. 21.30. Miałam wtedy: 55 cm i 3300 g. Buziaczki dla rodziców: Sylwii i Patrycjusza z Radlina.
Oczka otworzyłem 19 lipca o godz. 11.15. Nazywam sie Oskar Machnik. Moi rodzice to Ewa i Piotr. Po urodzeniu ważono mnie i mierzono, a oto wyniki: 52 cm i 2950 g. Jesteśmy mieszkańcami Wodzisławia Śl.
Nazywam się Bartosz Kobyliński, świat zobaczyłem po raz pierwszy 19 lipca, kiedy na zegarze wybiła 10.40. Po urodzeniu ważyłem 3500 g i mierzyłem 53 cm. Jestem synem Joanny i Eugeniusza z Rydułtów.